Nieuwe franchiseformule in de beveiligingsbranche

Protect Eye Nederland heeft samen met Franchise Connect een exclusief contract getekend om special voor de beveiligingsbranche in Nederland een op maat gemaakte landelijk franchiseformule in Beveiliging te maken.

Franchise Connect gespecialiseerd in het professionaliseren van franchiseformules. Dit hebben ze gedaan voor onder andere Autorent Europa Service, De Hypotheker, Post.nl, Carrefour, C1000, Spar, Sparerib Express, Expert en vele andere gerenommeerde bedrijven in Nederland en Europa.

Ingewikkelde branche
Vincent Marshall: “De beveiligingstak in Nederland is met al zijn regelgeving een vrij ingewikkelde branche en om daarvoor een professionele franchiseformule te maken vereist professionaliteit en ervaring. Daarom hebben een daarin geprofessionaliseerde partij als Franchise Connect binnengehaald, waarmee wij onze franchisenemers een goed product in een professioneel beveiligingsbedrijf als Protect Eye Nederland kunnen aanbieden.”
De belangstelling is volgens de commercieel directeur van Protect Eye groot onder zowel kleine als middelgrote beveiligingsbedrijven. Ook technische beveiligheidsbedrijven melden zich aan. “Ons motto is: Samen Sterk in Beveiliging!”

Link: http://www.protecteye.eu

Gedeeld

Geef een antwoord