Nieuwe partner Armantis bezoekt Alphatronics

Alphatronics is recentelijk een partnership gestart met Armantis GmbH en nu de grenzen weer geopend zijn en reizen mogelijk is heeft een delegatie van het Duitse bedrijf een bezoek gebracht aan het kantoor van Alphatronics in Nijkerk.

Armantis is een Duitse systeemleverancier voor alarm- en videotechniek en gebouwautomatisering. Het bedrijf heeft een hoge mate van expertise in individuele beveiligingsoplossingen en op maat gemaakte smart home-systemen. Tot de klanten van Armantis behoren installateurs van professionele beveiligingssystemen en innovatieve gebouwautomatisering door heel Duitsland.

UNii
Armantis focust zich volledig op het UNii-assortiment en pakt dit zeer professioneel en doortastend aan, aldus Alphatronics. Het personeel van Armantis heeft inmiddels een volledige UNii-training gehad en het bedrijf heeft al een flinke afname van het innovatieve product in Duitsland.
Tussen Armantis en Alphatronics is een gezonde synergie. Beide ondernemingen passen goed bij elkaar en hebben dezelfde kwaliteitsnormen hoog in het vaandel staan. Beide organisaties kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!
Meer informatie? Bel 033-2459944 of stuur een e-mail naar verkoop@alphatronics.nl.

Gedeeld

Geef een antwoord