Nieuwe Paxton Lite Trainingstour start weer in oktober

Voor wie in één dag een gecertificeerde installateur van de Net2-toegangssystemen van Paxton wil worden, gaat in oktober weer de Paxton Lite Trainingstour van start. Op verschillende locaties in Nederland, België en Luxemburg geeft Paxton gratis hands-on trainingen.

Behalve alle essentiële kennis om Paxton toegangs- en deurintercom-producten op de juiste manier te installeren, ontvangen alle deelnemers aan de trainingstour een leuke bluetooth-luidspreker voor aan de pols. Bovendien wordt een GML20 bouwradio van Bosch verloot. De bluetooth polsspeaker geeft via de smartphone muziek weer, maar is ook tijdens het installeren handig, omdat er handsfree mee gebeld kan worden, bijvoorbeeld met de supportafdeling van Paxton. Zelfs het maken van een selfie is mogelijk door met het apparaatje de camera van de telefoon te bedienen.

Inhoud
Tijdens de training leren deelnemers een deurcontroller installeren, wat de voordelen zijn van de verschillende Net2 deurcontrollers, hoe een Net2 installatie wordt gebouwd, inclusief de verschillende deurcontrollers Net2 plus, Net2 nano en PaxLock Pro, hoe een deurcontroller in de Net2-software wordt geconfigureerd en hoe de Net2-software geprogrammeerd wordt. Dit alles gebeurt met behulp van demonstratie-apparatuur.
Verder wordt wat dieper ingegaan op specifieke onderwerpen van een Net2-systeem, zoals Net2 plus, Net2 nano, de PaxLock Pro, Entry basis en overige hardware om de mogelijkheden van het Net2-systeem uit te breiden.
Aan de trainingstour is nog deel te nemen op 3 oktober en 7 november in Genk (B), 8 en 29 oktober in Eindhoven (Evoluon), 16 oktober in Zwolle, 31 oktober in Oostzaan, 5 november in Lokeren, 6 november in Nootdorp en 13 november in Zeist (KNVB Campus). De data zijn snel volgeboekt, dus wacht niet met inschrijven via deze website!

Gedeeld

Geef een reactie