Nieuwe vestiging voor Fortas Beveiliging

Onlangs heeft Fortas Beveiliging een nieuwe vestiging betrokken in Heerlen. Daarnaast zal medio juli een vestiging in het Parkstad Limburg Stadion in gebruik genomen worden.

Vanuit deze vestigingen worden de routes van de mobiele surveillance van Fortas voor de beveiligingsregio Parkstad gecoördineerd. Eerder had Fortas al een vestiging gelegen aan de Valkenburgerweg, deze vestiging is nu verplaatst naar Technohouse, gelegen aan Nieuw Eyckholt 290, 6419 DJ te Heerlen.

Surveillance van Fortas

Vanuit deze locatie zijn de uitvalswegen rondom Heerlen nog beter bereikbaar, dit heeft ook een positief effect op de bereikbaarheid van omliggende gemeenten zoals Voerendaal en Nuth.
Vanuit de nieuwe vestiging in het Parkstad Limburg Stadion, die medio juli in gebruik genomen wordt, zullen met name ondernemers in de omgeving Heerlerbaan, Kerkrade, Simpelveld en Landgraaf profiteren. Ook deze locatie biedt immers uitstekende aansluitingen op uitvalswegen.

Deze betere bereikbaarheid komt de responsetijd van de mobiele surveillance ten goede. Naast de betere ligging van de nieuwe locaties, speelt ook de verdichting een belangrijke rol bij de reactiesnelheid. Doordat Fortas in de omliggende gebieden sterk vertegenwoordigd is, kunnen de routes nog efficiënter ingedeeld worden.

Gedeeld

Geef een reactie