NVD komt met continu bewaakte videoverbinding

NVD Beveiligingen komt met een nieuwe oplossing voor camerasystemen, de NVD Video Connect. Deze zorgt voor een beveiligde verbinding met de alarmcentrale en is volgens het bedrijf makkelijk te installeren. Bovendien wordt ingespeeld op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die 25 mei 2018 van kracht wordt.

Het uitkijken van de camerabeelden blijft ook met deze oplossing onverminderd goed terwijl de privacy is gewaarborgd, zo belooft NVD Beveiligingen. De NVD Video Connect stelt de NVD Alarmcentrale in staat om de kwaliteit van de verbindingen tussen klant en meldkamer effectief te monitoren. Men ziet het verschil tussen een technische storing in de verbinding, waarbij de installateur wordt ingeschakeld, en een melding waarvan de hulpdiensten direct op de hoogte moeten worden gesteld. De alarmcentrale kan de beelden direct doorzetten naar de politie via Live View.

Abonnement
NVD Video Connect wordt door gekwalificeerde bedrijven geïnstalleerd. Deze regelen ook het abonnement op de NVD Alarmcentrale. De oplossing biedt een groot aantal voordelen. Zo wordt gebruik gemaakt van een gescheiden en beveiligd netwerk (VPN), is alles plug en play te installeren, wordt de netwerkverbinding bewaakt en kunnen bestaande beveiligingsinstallaties ermee worden opgewaardeerd. Camera’s van Dahua en Hikvision worden direct ondersteund, deuren, hekken en slagbomen zijn op afstand aan te sturen en er kunnen snapshots worden gestuurd bij alarm, waarop direct effectief gereageerd kan worden.

Nadere informatie: NVD Beveiligingen, 023-5414414.

 

 

——-

 

 

 

Gedeeld

Geef een antwoord