NVD neemt activiteiten Meldkamer Vlaardingen over

Met de overname van de activiteiten en abonnees van de in tracking & tracing gespecialiseerde Meldkamer Vlaardingen is NVD Beveiligingen in Nederland de grootste geworden op dit gebied. Per 1 augustus staakt Meldkamer Vlaardingen alle activiteiten.

Meldkamer Vlaardingen begon ooit als reguliere particuliere alarmcentrale, maar specialiseerde zich in de loop van de tijd in het volgen en begeleiden van transporten door binnen- en buitenland. Zelfs in Rusland werden transporten begeleid en regelde de meldkamer vanuit Nederland dat vrachtwagens een escorte kregen. Daarnaast bleef reguliere alarmafhandeling ook altijd tot de activiteiten behoren. Daarom heeft de meldkamer nog altijd een PAC-vergunning.

Verbreding
Voor NVD betekent de overname een waardevolle verbreding van het dienstenpallet. Het bedrijf kon al gestolen personen wagens opsporen en volgen, maar daar komen nu vrachtwagens en bestelwagens bij. Bovendien verstevigt NVD de internationale activiteiten in sterke mate met de overname. Voor klanten van Meldkamer Vlaardingen verandert er weinig. NVD zal alle activiteiten van het bedrijf continueren.

Gedeeld

Geef een reactie