Offentlig Säkerhet gaat geheel op in AddSecure

Het in juni overgenomen Offentlig Säkerhet wordt nu volledig geïntegreerd onder het merk AddSecure. Daarmee komt onder de naam AddSecure een groot aantal oplossingen op de markt voor veilige scholen, persoonlijke veiligheid en veilige werkplekken.

AddSecure is een Europese leverancier van oplossingen voor veilige communicatie van vitale gegevens, zoals alarmmeldingen. Offentlig Säkerhet was een Zweedse leverancier van op maat gemaakte veiligheids- en beveiligingsoplossingen voor de publieke sector. De producten van dit bedrijf worden nu binnen het aanbod Smart Rescue van AddSecure aangeboden.
“Het verwerven van Offentlig Säkerhet was een strategische zet van beide partijen. Nu verzamelen we alle kennis onder hetzelfde merk, zodat ons aanbod duidelijk en eenvoudig wordt voor de klant”, vertelt Stefan Albertsson, CEO van AddSecure. “Tegelijkertijd biedt dit ons betere mogelijkheden om de volledige breedte van de diensten en expertise te tonen waartoe onze klanten nu toegang hebben.” De fusie betekent onder meer dat AddSecure een bredere expertise heeft verkregen op het gebied van radiocommunicatie en GSM-versterking.

Lees hier meer over AddSecure of hier over Smart Rescue.

Gedeeld

Geef een reactie