Partnerevent Axis Business Tour van start

Om beter te kunnen inspelen op de informatiebehoeften van zijn channel partners, steekt Axis Communications zijn bekende roadshow-concept dit jaar in een nieuw jasje. Axis zal dit jaar diverse keren een ‘Axis Business Tour’ organiseren.

Axis partner eventOp 23 juni heeft de eerste ‘Axis Business Tour’  plaatsgevonden in Veldhoven. Tijdens deze middag werden aanwezigen bijgepraat worden over recente ontwikkelingen en kansen op de markt voor video-surveillance.

Het  is niet alleen voor Authorized Partners maar ook voor andere resellers die een actieve rol (willen gaan) spelen op de markt voor video-surveillance. Ook nieuwe medewerkers van Solutions Partners of distributeurs die behoefte hebben aan algemene informatie over Axis en de markt voor video-surveillance zijn van harte welkom.

Axis Business TourDe ‘Axis Business Tour’, die in de komende maanden plaatsvindt, zal bestaande en nieuwe partners inspireren meer omzet te genereren uit hun aanbod voor video-surveillance”, zegt Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe van Axis. Een beknopt overzicht van het assortiment en ondersteuningsmogelijkheden van Axis komt aan bod en er zal tot slot een update over de nieuwste producten en technologieën gegeven worden.

De tour is begonnen in Veldhoven, gevolgd door Spa (Franstalig) op 13 oktober, Mechelen op 14 oktober, Assen op 27 oktober, Utrecht op 29 oktober, Amsterdam op 3 november, Groningen op 5 november en in het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel op 10 november.

De deelnamekosten bedragen 119 euro, maar daarvoor ontvangen deelnemers een AXIS M1025 netwerkcamera met een waarde van 251 euro. Partners die bij een Axis Business Tour aanwezig willen zijn, kunnen zich via de website van Axis aanmelden.

Gedeeld

Geef een antwoord