Paxton Entry deurintercom en Paxton10 voor Calypso

Calypso Rotterdam wordt voorzien van Paxton Entry deurintercom in combinatie met het Paxton10 toegangssysteem. Broeke Elektrotechniek heeft de opdracht gegund gekregen voor het vervangen van de gehele videofooninstallatie in het pand Calypso te Rotterdam.

In totaal worden er 408 woningen, één receptie en negen kantoorunits voorzien van Paxton Entry deurintercom. Daarnaast wordt er in heel het gebouw een Paxton10 toegangssysteem geïnstalleerd dat weer naadloos geïntegreerd is met Entry deurintercom. Paxton10 combineert intercom en toegangsbeheer in één systeem. Gebruikers en bewoners krijgen zo eenvoudig toegang tot het gebouw door middel van een elektronische sleutel of door gebruik te maken van gratis smart credentials.

Smartphones of smartwatches
Met de Paxton Key app kunnen gebruikers hun smart devices zoals smartphones of smartwatches gebruiken in plaats van traditionele sleutels. Men maakt dan gebruik van zogenoemde smart credentials. Paxton10 is volledig webbased te beheren vanaf elk apparaat met een internetverbinding en webbrowser. Paxton10 kent geen terugkerende softwarekosten maar wel gratis updates.

Meer informatie over Entry deurintercom en Paxton10 is te vinden op de website.

Gedeeld

Geef een reactie