Paxton gaat het land in met het nieuwe Paxton10

Het Aviodrome, het Spoorwegmuseum en het TT Circuit in Assen zijn slechts enkele van de interessante locaties die Paxton de komende tijd aandoet met de Paxton10 Launchtour. Het gaat hier om de introductie van de nieuwste oplossing met toegangsbeheer en cameratoezicht in één platform.

Paxton10 combineert toegangsbeheer en videomanagement in één simpele oplossing. Hiermee is de beveiliging te beheren vanaf een eenvoudig te bedienen platform. Het gaat om een veelzijdige oplossing die geschikt is voor alle soorten locaties en gebouwen. Het platform is te beheren vanaf elk apparaat met een webbrowser en toegang tot internet.

Nieuwste technologie
Hoewel Paxton10 volgens de fabrikant ontwikkeld is met ultieme eenvoud in gedachten, maakt het platform gebruik van de nieuwste technologie die gebruikers helpt iedere locatie te voorzien van modern toegangsbeheer en videomanagement, zonder ingewikkeld systeembeheer. Paxton10 is gemakkelijk in gebruik en is een toekomstbestendige beveiligingsoplossing voor elk gebouw. Dit onder andere dankzij een reeks gratis, handige apps om eenvoudig toegang te krijgen tot het systeem vanaf een smartphone of tablet. Het platform komt pas in de zomer in de Benelux op de markt, maar Paxton wil potentiële klanten er nu al kennis mee laten maken. Dit gebeurt op leuke locaties, die sowieso de moeite van een bezoek waard zijn. Tijdens de presentatie kan aan demonstratiesystemen worden gewerkt om te controleren of alles werkelijk zo eenvoudig is. Na afloop vindt een kennisquiz plaats met prijzen als een Apple Watch. Bovendien wordt onder alle deelnemers een Ninebot Paxton10 GOkart verloot.

Klik hier voor de locaties en inschrijving.

Gedeeld

Geef een reactie