Post en Eger distributeur voor Keri Systems

Post en Eger is sinds 1 april officieel distributeur voor Nederland en Duitsland voor Keri Systems.

Keri SystemsKeri Systems is in 1990 opgericht en ontwikkelt zowel software als hardware waarmee het mogelijk is om integrale vraagstukken op te lossen. Post en Eger levert daarmee nu ook elektro-mechanische sluitsystemen en controle toegangssystemen.

De keuze van Keri Systems is gebaseerd op de installaties die de fabrikant wereldwijd heeft geplaatst in overheidsgebouwen, vliegvelden, banken, distributiecentra en woningen. Bij zowel Keri Systems als Post en Eger zijn kwaliteit en innovatie de belangrijkste pijlers in de organisatie.

“Bij Post en Eger vinden we het belangrijk om totaaloplossingen te kunnen bieden aan onze klanten” vertelt directeur Sjaak Harms. “Daarom hebben wij ervoor gekozen om intensief de samenwerking aan te gaan met Keri Systems om een compleet pakket aan te kunnen bieden aan onze klanten.” Post en Eger heeft het integrale security managementsysteem van Keri Systems opgenomen in zijn programma. “Naast het leveren van hoogwaardig hang- en sluitwerk, kunnen we nu ook elektromechanische sluitsystemen en controle toegangssystemen leveren.”

Gedeeld

Geef een reactie