Provincie Drenthe kiest ISA als beveiliger

International Security Agency heeft de Europese Aanbesteding gewonnen voor de levering van fysieke beveiligings-, receptie- en hospitalitydiensten aan de Provincie Drenthe. De vijfjarige samenwerkingsovereenkomst werd getekend door Henk-Jan Schimmel van de provincie en Geert Sijtzema van ISA.

Per 1 november 2016 levert ISA personeel ten behoeve van de beveiliging en hospitality op het provinciehuis van Drenthe. Het provinciehuis is een politieke organisatie die ambtelijk wordt ondersteund. In bestuurlijke zin biedt het provinciehuis plaats aan de Commissaris van de Koning en aan de gedeputeerden en daarnaast aan de ambtelijke organisatie, bestaande uit ca. 550 medewerkers. Dagelijks ontvangt de provincie Drenthe werk gerelateerd bezoek op ambtelijk en bestuurlijk niveau en incidenteel leden van de Nederlandse regering en hoogwaardigheidsbekleders. Daarnaast zijn in het provinciehuis nog enkele andere organisaties zoal de Regionale Uitvoeringsdienst en Prolander gehuisvest met ca. 150 medewerkers.

Proactief
De provincie Drenthe verwacht een proactieve houding van de nieuwe dienstverlener. Representativiteit, klantgerichtheid, vakbekwaamheid, professionaliteit en flexibiliteit zijn kenmerken die de Provincie graag wilt terugzien in de dienstverlening van ISA. Geert Sijtzema: “Het meedenken met de provincie Drenthe om het beveiligings- & hospitalitybeleid naar een Next_Level te brengen is één van onze taken die wij samen met de Provincie de komende jaren gaan bewerkstelligen. Dit willen wij onder andere realiseren door de in zet van Tailor-made High-End-Hospitality-Profile opleidingsprogramma van onze ISA_Academy. Door het team specifiek dit opleidingsprogramma aan te bieden, veranderd de totale dienstverlening van reactief naar proactief en kunnen wij stapsgewijs een proactieve en gastvrije dienstverlening bereiken op het provinciehuis van Drenthe.”

Gedeeld

Geef een reactie