Provincie Utrecht kiest voor ISA

ISA heeft de Europese Aanbesteding van de provincie Utrecht gewonnen voor levering van receptie- en beveiligingsdiensten. Secretaris Hans Goedhart van de provincie Utrecht en algemeen directeur Geert Sijtzema van ISA hebben het meerjarige contract getekend, dat per 1 november van start gaat.

De Provincie Utrecht gaat de komende periode een vernieuwend gastvrijheidsconcept implementeren om zo onderscheidend te zijn ten opzichte van andere organisaties en het Huis voor de provincie tot een ‘thuis’ voor de provincie te maken. Uit de aanbesteding bleek dat de Provincie Utrecht op zoek was naar een partner die visie heeft op hostmanship, ontvangst van bezoekers en vindingrijk is waar het gaat om inspelen op latente behoefte en daarin flexibiliteit toont. Geert Sijtzema: “International Security Agency (ISA) heeft de afgelopen jaren een vernieuwend hospitality- & beveiligingsconcept ontwikkeld, dat bij verschillende relaties succesvol is geïmplementeerd. Hierbij investeren wij veel in onze ISA_People. Zo hebben wij een specifiek op overheid gericht opleidingsprogramma ontwikkeld, waarmee wij er voor zorgen dat de proactiviteit en klantgerichtheid van onze medewerkers wordt bevorderd. Daarnaast draagt dit programma bij aan de empowerment van de medewerkers en zorgt deze ervoor dat de Security & Hospitality Awareness bij hen wordt vergroot. Een waardevolle Next_Level impuls voor onze ISA_People en de vernieuwende dienstverlening aan de Provincie Utrecht. Wij staan dan ook te popelen om ons Hospitality- & beveiligingsconcept bij de Provincie Utrecht te starten, waarbij klantbeleving en professionele kwaliteit van de dienstverlening centraal staan!”

De Provincie Utrecht is het hart van Nederland, centrum van verkeer, vervoer, bedrijvigheid en cultuur. De provincie Utrecht, 144.915 hectare, 26 gemeenten met 1.190.604 inwoners. De dichtbevolkte en centraal gelegen provincie wordt algemeen tot de Randstad gerekend. Utrecht is een bijzondere provincie. Dat komt door de ligging, centraal in het land en in een mooi en gevarieerd (stads)landschap. Het gebied heeft een rijke geschiedenis, van de Romeinse nederzetting via het bisdom Utrecht tot de jonge kenniscultuur van vandaag. Het is een topregio met een enorme kracht en potentieel. Hierin ligt meteen de uitdaging, want het is de kunst om het goede te behouden en in balans verder te ontwikkelen.

Gedeeld

Geef een reactie