RoSecure stapt nu ook in brandbeveiliging

Onlangs is RoSecure overgenomen door IT-specialist Techone. Dat bood extra investeringsruimte, waardoor het Rotterdamse beveiligingsbedrijf zich nu ook op brandbeveiliging wil richten. Er worden grote stappen gezet om de veeleisende certificering rond te krijgen.

Brandmeldinstallaties waken over de veiligheid van personen, goederen en het milieu. Daarom moeten ze extra bedrijfszeker en betrouwbaar zijn. Het doel van de certificatie is het aantonen en borgen van de kwaliteit van installaties. Met certificatie geven bedrijven aan dat zij goed op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving.

Benodigde papieren
RoSecure is op dit moment bezig met het certificaat ISO9001. De volgende stappen zijn om de certificaten Brandmeldinstallatie: Onderhoud, Brandmeldinstallaties: Installeren en REOB Onderhoud Blusmiddelen binnen te halen. Nabil Laghmiri, technicus beveiligingsinstallaties: “We hopen dat RoSecure door de overname kan doorgroeien. Met een certificaat voor brandbeveiliging kunnen we zeker grote stappen maken. Onze medewerkers zijn er klaar voor. Onze monteurs hebben de benodigde papieren om aan de slag te gaan. Dit zijn Installatiedeskundige, Onderhoudsdeskundige en Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties. We kijken uit naar het ontvangen van de certificaten.”

Gedeeld

Geef een antwoord