SAIL Amsterdam kiest voor TSC Crowd Management

Op 13 mei 2015 zijn de Stichting Sail Amsterdam en TSC Crowd Management een samenwerkingsovereenkomst overeengekomen inzake alle veiligheids-en servicediensten tijdens de 2015 editie van SAIL Amsterdam.

In TSC Crowd Management ziet de Stichting Sail Amsterdam een geschikte partner op het gebied van Safety, Security en Service. En met name service en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.
“Veiligheid, ervaring met dit soort complexe events en gastvrije dienstverlening zijn voor ons hele belangrijke pijlers en daarin is TSC voor ons de juiste partij gebleken”, vertelt Mitra van Raalten, directeur van SAIL Amsterdam.

TSC Sail Amsterdam
Het totaalaanbod van TSC Crowd Management was hierbij een belangrijk pluspunt. De diverse business-units leveren Evenementbeveiligers, Hondenbewaking, Servicemedewerkers, Brandwachten en Verkeersregelaars. Ook levert TSC de Coördinator Veiligheid aan de Stichting en derhalve is Richard van Vught (foto naast directeur Mitra van Raalten) al maanden bij hen aan de slag.

Er is in het hele voortraject veel gebeurd op het gebied van crowd management, consultancy, planvorming en zullen er nog een aantal dagen gevuld worden met training en opleiding van vrijwilligers.
“Wij zijn heel erg blij en enthousiast over deze samenwerking, het samenwerken met de organisatie van SAIL Amsterdam voelt erg goed. Al onze diensten komen aan bod en samen met de Stichting en Sail Event Partners gaan we er een prachtig en veilig evenement van maken”, aldus TSC directeur Jacques Does.

SAIL Amsterdam is sinds 1975 uitgegroeid tot het grootste publieksevenement van Nederland en het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven. Van 19 t/m 23 augustus 2015 wordt SAIL voor de negende keer georganiseerd.

Gedeeld

Geef een reactie