Samenwerking Hikvision en Service Centrale Nederland

Hikvision en Service Centrale Nederland (SCN) hebben de handen ineengeslagen om alarmmeldingen van het AX PRO-alarmsysteem in combinatie met videoverificatie vanuit aangesloten beveiligingscamera’s direct te ontsluiten via de meldkamer.

De kracht van het AX PRO-systeem ligt volgens Hikvision in de betrouwbaarheid en eenvoud, in combinatie met eenvoudige koppeling met CCTV-apparatuur. Door middel van deze samenwerking hebben installerende bedrijven de zekerheid dat gekoppelde camerabeelden altijd inzichtelijk zijn voor de centralisten van SCN bij binnenkomende alarmmeldingen.

Snelle technische oplossing
“Hikvision zie je bijna overal in de markt wel terugkomen, waardoor het voor ons als meldkamer belangrijk is om hun apparaten volledig te integreren in ons platform. Zo kunnen wij installateurs garanderen dat hun installaties op de juiste manier bij ons binnenkomen en dat zowel alarmmelding als relevante beeldinformatie direct toegankelijk is”, aldus Danny de Haan, directeur van SCN. “De samenwerking met Hikvision is goed bevallen, soepele communicatie en proactieve hulp bij het integreren van de AX PRO in combinatie met videoverificatie heeft tot een snelle technische oplossing geleid. Hier plukken de installateurs de vruchten van.”

Vele malen efficiënter
Gerrit van Weeren, vertical manager Alarm Receiving Centers bij Hikvision: “Hikvision kiest voor SCN omdat ze bereid zijn tot directe integratie van onze producten en bereid zijn een extra stap te zetten om ervoor te zorgen dat de ontsluiting van alarm en video op de meldkamer zo soepel mogelijk verloopt. Hun centralisten kunnen zo bij alle belangrijke informatie binnen een centraal platform (HikCentral), waardoor alarmmeldingen vele malen efficiënter kunnen worden opgepakt.”

Gemak en meerwaarde
Op vrijdag 3 december organiseren Hikvision en SCN een gezamenlijk webinar waarin deze samenwerking verder wordt uitgediept. De productexperts van Hikvision duiken dieper de technische mogelijkheden van het AX PRO paneel in, waarna De Haan van SCN live vanuit zijn meldkamer meer vertelt over het gemak en de meerwaarde van het koppelen van AX PRO-systemen op een meldkamer. Deelnemers aan het webinar kunnen na afloop gebruik maken van een actie met leuke kortingen op AX PRO kits en de dienstverlening van SCN. Inschrijven kan via deze link.

Gedeeld

Geef een antwoord