SCS software wordt Seconts meldkamerautomatisering

Vanaf 1 Oktober 2019 is Seconts de nieuwe naam voor SCS, het ASB-softwareconcept voor complete meldkamerautomatisering. De naamswijziging is onderdeel van een transitie om de naamsbekendheid van het product te vergroten en nieuwe innovatieve diensten te introduceren.

Software voor meldkamerautomatisering wordt in Nederland gebruikt door particuliere alarmcentrales (PAC’s), bedrijfsalarmcentrales (BAC’s) en regionale alarmcentrales (RAC’s). “Met behulp van de Seconts-software kunnen meldkamers diensten aanbieden die volledig geautomatiseerd worden uitgevoerd”, aldus algemeen directeur Ron Heij. “De nieuwe naam is makkelijk te onthouden en benadrukt het belang van ‘snelheid’ bij alarmdoormelding. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat meldingen altijd zo snel als mogelijk worden doorgegeven. Meldkameroperators zijn enthousiast over het gebruikersgemak van onze software voor de snelle afhandeling van meldingen.”

Uitbreiding dienstenpakket naar de cloud
Door de nieuwe naam, het logo en de uitstraling van Seconts is duidelijker waarvoor de voormalige SCS-dienstverlening staat, meent ASB. Hiervoor ontwikkelde het bedrijf ook een nieuwe website, waarop de dienstverlening modulair en overzichtelijk is weergegeven. “Voor onze bestaande relaties verandert er niets; de afspraken en contracten die we hebben blijven gewoon van kracht. Het is voor hen wel prettig om te weten dat Seconts vanaf nu ook volledig beschikbaar is als cloud-dienst. Uiteraard zoals ze dat van ons gewend zijn: op maat beschikbaar en zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid!”

Meer informatie is te vinden op de website.

Gedeeld

Geef een reactie