Sécuridev groep gaat DOM Security heten

DOM Security is de nieuwe firmanaam van de Sécuridev groep, die als onderdeel van een herstructurering op 10 juni 2015 werd opgericht.

DOMDe Franse groep bedrijven met het hoofdkantoor in Parijs behaalde in 2014 een omzet van 150 miljoen euro en is door 1.500 medewerkers en 20 bedrijven in heel Europa vertegenwoordigd.

DOM Security is één van de grootste bedrijven op het gebied van sluittechniek. Strategisch zal het zich in de toekomst concentreren op markten en vijf geografische regio’s en de meeste ondernemingen onder één merknaam laten opereren.

DOM Security neemt daarmee de naam over van de grootste bedrijf binnen de groep. DOM Sicherheitstechnik werd in 1936 opgericht in Keulen (verwijzing naar de beroemde Dom van Keulen) en werd in 2005 door Sécuridev overgenomen.

De groep vertrouwt op de kracht van het merk, de kwaliteitsvervaardiging van haar producten in de verschillende ondernemingen en in innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor de beveiligingsmarkt. De wensen en behoeften van de klanten zullen in de toekomst nog nadrukkelijker op de voorgrond staan.

Het assortiment strekt zich uit van een eenvoudige cilinder tot zeer complexe elektronische toegangscontrolesystemen inclusief de juiste software en is gericht op de professionele vakhandel, de industriële sector en ingenieursbureaus die zich bezighouden met grote projecten (luchthavens, hotels, trein).

Om een sterke groei te realiseren en nieuwe markten te ontwikkelen heeft de groep onlangs de Spaanse onderneming MCM gekocht. Met deze overname versterkt DOM Security haar aanwezigheid op het Iberisch schiereiland en werd hiermee de nummer 2 in de lokale markt voor sluitsystemen. Dit is een strategische richting die werd ingeslagen met de aankoop van het bedrijf UCEM in Mondragon (2011).

Gedeeld

Geef een reactie