Securitas en Uw Huis Veilig starten samenwerking

Securitas heeft een belang genomen in Uw Huis Veilig. Securitas richtte zich al op de particuliere markt, maar breidt dit verder uit door de samenwerking met Uw Huis Veilig.

Hiermee is een preferred partnership gecreëerd. Consumenten krijgen met de samenwerking de mogelijkheid niet alleen alarmapparatuur aan te schaffen maar tegelijkertijd zeker te zijn van aansluiting en opvolging.

Bedienpaneel alarmsysteemSecuritas en Uw Huis Veilig slaan de handen ineen om consumenten een kwalitatieve en betaalbare veiligheidsoplossing te bieden. Peter Schollmann, algemeen directeur van Securitas: ‘Veel mensen komen in aanraking met Securitas in bijvoorbeeld openbare ruimtes of in hun werksituatie. De kwaliteit die de markt van ons kent, is nu ook beschikbaar voor particulieren. We zijn blij dat we door de samenwerking met Uw Huis Veilig ons doel om mensen zich overal veilig te laten voelen, verder kunnen realiseren.’ Uw Huis Veilig en Securitas verzorgen een totaaloplossing. De eerste is verantwoordelijk voor de verkoop van alarmsystemen, de installatie en het onderhoud, de tweede voor de aansluiting op de alarmcentrale en de opvolging van het alarm.

Consumenten kunnen door de samenwerking tussen Uw Huis Veilig en Securitas beschikken over een betaalbaar veiligheidssysteem. Olav van Nahuys van Uw Huis Veilig: ‘Hoewel de inbraak- en alarmsystemen zeer betaalbaar zijn, leveren we hiermee natuurlijk niet in op kwaliteit. De moderne, gecertificeerde systemen zijn draadloos. Ze worden dus makkelijk geïnstalleerd en onderhouden door erkende installateurs.’ De systemen zijn automatisch aangesloten op de alarmcentrale van Securitas, van waaruit professionele surveillanten en hulpdiensten kunnen worden aangestuurd.

Gedeeld

Geef een antwoord