Security & Safety Things neemt deel aan CES 2021

Om het ‘Android’ voor IP-bewakingscamera’s te promoten, neemt Security & Safety Things in samenwerking met Bosch deel aan ’s werelds grootste vakbeurs voor consumentenelektronica CES, die dit jaar vanwege corona virtueel plaatsvindt. 

Tijdens CES (Consumer Electronics Show), die tot donderdag online te volgen is, demonstreert S&ST hoe slimme camera’s met name winkeliers kunnen helpen om meer omzet te genereren, stadions in staat stellen om conform coronarichtlijnen publiek toe te laten en de efficiency van het openbaar vervoer kunnen verbeteren. Met het S&ST open IoT-platform kunnen organisaties een breed scala aan kant-en-klare beveiligings- en bedrijfsoptimalisatie-apps gebruiken op bewakingscamera’s van meerdere leveranciers.

Kunstmatige intelligentie
Security & Safety Things (S&ST) is een IoT-platform, dat een open besturingssysteem voor bewakingscamera’s, een marktplaats (Application Store), modern apparaatbeheer en een app-ontwikkelomgeving omvat. Het bedrijf zal demonstreren hoe slimme camera’s met kunstmatige intelligentie voordelen kunnen bieden voor sectoren als de detailhandel, entertainment en transport.
“Veel industrieën zijn op zoek naar manieren om een ​​gezonde, veilige en stimulerende omgeving te bieden voor medewerkers en klanten, nieuwe efficiencymogelijkheden te ontdekken en volledige flexibiliteit te garanderen om in te kunnen spelen op toekomstige behoeften”, aldus Hartmut Schaper, CEO van Security & Safety Things. Het S&ST-platform met zijn Application Store en open besturingssysteem transformeert volgens hem een nieuw soort bewakingscamera’s in flexibele IoT-apparaten, die meerdere AI-aangedreven apps tegelijkertijd kunnen uitvoeren om beveiliging, bedrijfsactiviteiten en gezondheids- en veiligheidsmaatregelen te analyseren, in combinatie met andere branchespecifieke applicaties. “Het ecosysteem op ons platform groeit snel en we zijn erg blij dat ook Bosch met hun INTEOX-lijn deel uitmaakt van het indrukwekkende aanbod van cameraleveranciers die de commerciële beschikbaarheid van door S&ST ondersteunde camera’s hebben aangekondigd.”

Verticale marktmogelijkheden
Er zal een speciale breakout-sessie plaatsvinden over de verticale marktmogelijkheden van de S&ST-oplossing, op aanvraag beschikbaar in de Bosch-sectie van de virtuele CES-website. De sessie zal bespreken hoe het S&ST-platform kan helpen de omzet van winkels te verhogen, terwijl deze voldoen aan de corona-richtlijnen. Ook gaat aandacht uit naar verbeterde mobiliteit, veiligheid en efficiëntie in het openbaar vervoer en de transportsector. Verder wordt getoond hoe de bezoekerservaring in stadions is te verbeteren.
De S&ST Application Store bevat al meer dan zeventig geavanceerde apps van ontwikkelaarspartners over de hele wereld. Om ontwikkelaars te helpen, is een speciale ontwikkelomgeving geoptimaliseerd voor het eenvoudig ontwerpen en het snel maken van apps. Het biedt tools en bronnen waarmee ontwikkelaars de nieuwste AI- en machine learning-technologie kunnen benutten.
De volledig digitale CES © 2021 van dit jaar blijft een platform om producten te lanceren en marktleiders met elkaar in contact te brengen, zodat de technische gemeenschap kan samenwerken en ideeën kan delen.

Security & Safety Things en BOSCH
Security & Safety Things is een volledige dochteronderneming van Robert Bosch GmbH en maakt deel uit van Bosch ‘strategische ontwikkeling van nieuwe digitale groeimarkten. In de toekomst wil Security & Safety Things via externe partners meer investeerders aantrekken en de uitbreiding van haar wereldwijde ecosysteem versnellen.

Gedeeld

Geef een antwoord