Securityhosts van Bouwens& aan de slag in Stadshart Amstelveen

Securityhosts van bouwens& gaan per 1 maart in Stadshart Amstelveen met een specialistisch team van beveiligingsprofessionals bijdragen aan het winkelplezier én de veiligheid van gasten in het deels overdekte, luxe winkelcentrum.

Stadshart Amstelveen wordt jaarlijks door zo’n tien miljoen mensen bezocht. Beveiligingsbedrijf bouwens& is momenteel druk bezig met het werven van nieuwe beveiligers om tegemoet te komen aan een groeiende vraag naar haar diensten. Michael Bouwens, directeur van bouwens&: “We zijn trots dat we een bijdrage mogen leveren aan het succes van deze iconische winkellocatie.” Security hosts van bouwens& combineren de rol van gastheer of -­‐vrouw met die van beveiliger. Bouwens: “Wij garanderen op een discrete en ingetogen manier de veiligheid binnen een gebouw of omgeving. Dit specifieke team is speciaal opgeleid om te werken in de dynamische omgeving van een druk winkelgebied.”

Bouwens& kan extra mensen goed gebruiken. Wil je als beveiliger opereren in een winkelomgeving van topniveau? Kijk dan naar onze vacatures! Op www.beveiligingnieuws.nl/vacatures staan nog meer vacatures van Bouwens&.

Gedeeld

Geef een reactie