SecuSoft maakt einde aan administratieve ballast

Voor een beveiliger is het niet fijn als aan de deur allerlei formulieren ingevuld en ondertekend moeten worden. SecuSoft maakt een einde aan dit ongemak. Met het gelijknamige online portaal voor automatisering van beveiligingsbedrijven kan het goedkeuren van de gewerkte uren nu volledig worden gedigitaliseerd.

Leo Hoogma van SecuSoft breidt het in 2011 door hem ontwikkelde platform voortdurend uit om het leven van werkgevers en werknemers in de particuliere beveiliging te vergemakkelijken. Hij richt zich met zijn cloudoplossing op algemene beveiligingsbedrijven, maar ook op bedrijfsbeveiliging, evenementen- en horecabeveiliging. “Het uitbetalen van toeslagen is bijvoorbeeld voor veel ondernemers een hoofdpijndossier. Niet zozeer vanwege het geld, maar door de ingewikkelde administratie die ermee gepaard gaat. Dat hebben wij nu volledig geautomatiseerd. Bij het maken van het rooster worden direct de juiste percentages avond-, nacht- en weekendtoeslag berekend. Dat werkt bij eigen medewerkers, maar kan ook ingesteld worden voor bijvoorbeeld ingehuurde zzp-ers. De software houdt onder andere rekening met feestdagen.”

Bezoekersregistratie
Een andere noviteit is de module voor bezoekersregistratie. Bezoekers kunnen vooraf worden ingevoerd en bij het arriveren met één muisklik als aanwezig worden gemeld. Op elk moment is na te gaan wie er in het pand aanwezig is en op welke afdeling, wat belangrijk is als het gebouw ontruimd moet worden. Ook is geautomatiseerd te registreren wat de bezoeker tijdelijk in gebruik heeft, zoals een bezoekerspas of veiligheidskleding.
Voor werkgevers is het verder belangrijk om te weten wat een beveiliger precies kost. Ook dat is met SecuSoft eenvoudig te berekenen. Het werkt voor eigen medewerkers, voor zzp-ers en voor medewerkers die via een uitzendbureau of payroll-bedrijf werken. Hoogma werkt momenteel aan een innovatie op basis van NFC, waarmee het voor beveiligers aanzienlijk makker wordt om op locatie hun aanvang- en eindtijd te registreren of in te klokken op bepaald checkpoints bij surveillancerondes. Verwacht wordt dat deze functionaliteit later dit jaar aan het platform wordt toegevoegd.

Meer informatie: www.secusoft.nl

Gedeeld

Geef een reactie