Secusoft nu ook actief in het Caribisch gebied

SecuSoft, producent van planningssoftware voor beveiligers, heeft de vleugels uitgeslagen naar de overzeese gebieden. Op Curaçao heeft het nu Operationele Beveiligingsdienst Curaçao (O.B.D.) als gebruiker. Dat vergde wel wat aanpassingen. Zo is nu ook de functie ‘overdracht vuurwapen’ in de software opgenomen.

Naast wuivende palmen, leuke huisjes met vrolijk gekleurde gevels en een prachtige blauw-groene zee, heeft Curaçao ook minder plezierige kantjes. De beveiligers van Operationele Beveiligingsdienst Curaçao (O.B.D.) beschermen hun opdrachtgevers daar tegen en dat kan niet alleen met een portofoon en een zaklamp, zoals veelal in Nederland. De beveiligers gaan op pad in ‘volle bepakking’ en dan is het na een gewerkte dienst wel handig om precies te kunnen registreren wie welke wapens heeft meegenomen of heeft ingeleverd. Dat was met Secusoft uiteraard nog niet mogelijk, maar eigenaar Leo Hoogma wist deze bijzondere functie op korte termijn te implementeren.

Avondklok
O.B.D. is opgericht in 2007 en specialiseert zich in mobiele surveillance, persoonsbeveiliging, alarm monitoring en alarmopvolging, objectbeveiliging, geld- en waardetransport en alle soorten maatregelen in het kader van corona, zoals het handhaven van de in september ingestelde avondklok. In de afgelopen dertien jaar groeide O.B.D onder de dagelijkse leiding van de eigenaar en oprichter Kevin Huang uit tot een bekend en alom gerespecteerd beveiligingsbedrijf op Curaçao. En ook zijn medewerkers hebben inmiddels kennis gemaakt met de voordelen van Secusoft, zo vertelt Hoogma. En ze hebben ervaren hoe fijn en efficiënt men kan werken met deze planningssoftware voor beveiligers die voorzien is van veel handige functionaliteiten.

Gedeeld

Geef een reactie