SERIS neemt activiteiten en personeel STiPT Beveiliging over

Particuliere beveiliger SERIS Security heeft de activiteiten en medewerkers van STiPT Beveiliging uit Rotterdam overgenomen. Hiermee versterkt het bedrijf haar positie in het Rijnmondgebied en is de continuïteit van STiPT verzekerd.

Omdat de omvang van STiPT Beveiliging kwetsbaar was geworden voor wat betreft de continuïteit en omdat de surveillanceactiviteiten geen core business waren van de vorige eigenaren van STiPT Beveiliging, is besloten op zoek te gaan naar een betrouwbare en kwalitatieve overnamepartner met aandacht voor de opdrachtgevers en de medewerkers van het bedrijf. De voorkeur ging daarbij uit naar een partij die reeds sterk vertegenwoordigd is in het Rijnmondgebied. In SERIS zegt STiPT Beveiliging deze partner gevonden te hebben.

Ambitie
“Deze overname is een logische stap in onze ambitie om onze positie te versterken in het Rijmondgebied”, stelt algemeen directeur Aad de Vries van SERIS Security Nederland. “Met de drie surveillance routes, negen medewerkers en een groot aantal klanten zijn wij in staat om onze huidige en toekomstige opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.”
De surveillanceroutes van STiPT Beveiliging worden deels geïntegreerd in de huidige routes van SERIS. Daarnaast worden routes toegevoegd. “Dit biedt ons de mogelijkheid om ons dekkingsgebied te vergroten en de routes nog efficiënter in te delen”, aldus De Vries. De overname resulteert volgens hem in een kwalitatieve dienstverlening met de kortst mogelijke responsetijden in het Rijnmondgebied.

De Naam STiPT Beveiliging blijft voorlopig bestaan. Daarnaast worden alle bestaande contractuele afspraken met opdrachtgevers en medewerkers gecontinueerd. In de toekomst worden de logo’s op de surveillanceauto’s en de uniformen van de surveillanten vervangen door die van SERIS.

Gedeeld

Geef een reactie