SERIS verhuist naar nieuw en groter bedrijfspand

SERIS gaat verhuizen. Vanaf 13 november zal het hoofdkantoor gevestigd zijn in een spiksplinternieuw pand aan de Kerkeplaat 2g in Dordrecht. Ook het eigen opleidingscentrum SERIS Academy verhuist mee naar de locatie die pal langs de N3 en op steenworp van de A15 en A16 ligt.

Aad de Vries, algemeen directeur van SERIS Nederland: “Als landelijke leverancier van integrale beveiligingsoplossingen groeide SERIS uit haar jasje. Daarnaast voldeed het huidige kantoor aan de Pieter Zeemanweg niet meer aan de hedendaagse eisen en wensen. Bij het zoeken naar een nieuw hoofdkantoor zijn wij bewust bij onze roots gebleven, een vertrek uit de Drechtsteden was voor ons geen optie. Ik ben ervan overtuigd dat SERIS met deze verhuizing klaar is voor de toekomst.”
Afgezien van een nieuw bezoekadres met een fraaie uitstraling verandert er voor relaties niets! Het logo blijft onveranderd, het kantoorpersoneel verhuist mee, het rekeningnummer blijft hetzelfde, het telefoonnummer verandert niet en het postadres blijft gelijk.

Omdat SERIS trots is op haar nieuwe hoofdkantoor is iedere relatie die geïnteresseerd is van harte welkom nader kennis te komen maken met het pand, de directie en haar medewerkers.

Gedeeld

Geef een reactie