Siemens introduceert Managementplatform en Aspiratiesysteem

Siemens introduceert op Safety & Security Amsterdam het geïntegreerde management platform Desigo CC en het Aspiratiesysteem FDA221 en FDA241 voor brandmeldinstallaties.

Siemens Desigo CCMet Desigo CC is het mogelijk om zowel de veiligheid als het comfort van gebouwen met één platform te optimaliseren. Duurzaam, veilig, flexibel en kostenefficiënt gebruik van gebouwen zijn belangrijke aandachtspunten voor beheerders, gebruikers en gebouweigenaren. Siemens heeft met haar jarenlange ervaring in gebouwbeheersystemen de nieuwste mogelijkheden en wensen van klanten samengebracht in een nieuw geïntegreerd managementplatform met de naam Desigo CC.

Siemens AspiratiesysteemSiemens introduceert, conform milieuzorgsysteem ISO14001, het aspiratiesysteem FDA221 en FDA241 dat integraal onderdeel uitmaakt van de brandmeldinstallatie. Door de integratie is er, waar gewenst, gedetailleerde en betrouwbare informatie beschikbaar. De gepatenteerde detectiekamer zorgt voor betrouwbare detectie en beperkt de invloeden van stof. Dit verlengt de levensduur van de installatie en verlaagt de kosten van het onderhoud.

Van 22 t/m 24 september tijdens SSA 2015 in RAI Amsterdam komt de beveiligingsbranche weer samen. Gratis registreren kan hier.

 

Gedeeld

Geef een reactie