SmartSD is Paxton Distributor of the Year 2019

Distributeur SmartSD is door Paxton verkozen tot Distributor of the Year 2019. Paxton Benelux reikt de ‘Distributor of the Year’-award jaarlijks uit aan de distributeur die een mooie groei weet te realiseren, excellente support geeft en de Paxton-producten snel uit voorraad kan leveren.

De award werd uitgereikt aan sales director Stefan Schreurs door Stefan van der Velden, regional sales director van Paxton Benelux. Vanwege de huidige Covid-19 situatie was de uitreiking dit jaar later dan normaal.

Twaalf verschillende punten
Voor het winnen van deze award is een goede samenwerking met het lokale Paxton-team van groot belang. Ieder jaar zal deze award worden uitgereikt aan de distributeur die een mooie groei heeft gerealiseerd maar zich ook op een andere manier heeft weten te onderscheiden. Er wordt beoordeeld op twaalf verschillende punten, waaronder omzet, omzetgroei, voorraadbeheer, supportkwaliteit, marketingactiviteiten, leadgeneratie, salestools – zoals de website – maar ook de inzet van de distributeur om de Paxton toegangsproducten te promoten in de Benelux-markt.

Gecertificeerde producten
SmartSD is distributeur van oplossingen voor cameratoezicht, toegangsbeheer en inbraak- en branddetectie. Het bedrijf heeft meer dan vijftig securityprofessionals in dienst en vertegenwoordigt meer dan veertig A-merken. Alle oplossingen die SmartSD levert zijn gebaseerd op gecertificeerde producten die hun waarde in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Een belangrijke toegevoegde waarde van SmartSD is de grote eigen voorraad aan courante producten en systemen, waaruit snel geleverd kan worden. Het magazijn is uitgerust met de modernste logistieke voorzieningen.

Gedeeld

Geef een reactie