SmartSD komt met vraagbaak op website

SmartSD heeft onlangs een sectie met ‘Frequently asked questions’ (FAQ) aan de website www.smartsd.com toegevoegd. Hierin staan de vragen per merk gerangschikt. Een handige tool voor de installateur.

Middels de lijst heeft de installateur per merk een duidelijk overzicht over de meest uiteenlopende vraagstukken. De vragen lopen per merk uiteen van gedetailleerde vragen over een specifiek product tot algemene vragen over een productlijn of smartphone App. De vragenlijst is door de productmanagers en technical advisors opgesteld aan de hand van vragen die vaak aan hen worden gesteld. De vragen worden zo kort en compleet mogelijk beantwoord met directe links naar productpagina’s op de eigen website van SmartSD en de websites van leveranciers.

Stel uw vraag
Een lijst als deze is echter nooit compleet en SmartSD beseft dat vele vragen nog gedocumenteerd moeten worden. De vragenlijst is daarom interactief. Staat een vraag er niet bij, dan kan deze via het dialoogvenster onderaan de pagina worden gesteld. Een van de medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact op. Installateurs kunnen de FAQ-pagina bezoeken via deze link. Wel is daarvoor een partnerstatus vereist. Die is hier aan te vragen.

Gedeeld

Geef een reactie