SmartSD krijgt Gold Distribution Certificate van Vanderbilt

SmartSD heeft het Gold Distribution Certificate gekregen van Vanderbilt voor 2020 en 2021. In het kader van het Aspire partnerprogramma van Vanderbilt is het Gold Distribution Certificate uitgereikt om de samenwerking tussen beide bedrijven te onderstrepen en in 2020 en 2021 verder uit te bouwen.

Het certificaat is gekoppeld aan de producten van Comnet en Vanderbilt die door SmartSD worden verkocht. Met name met de SPC-producten van Vanderbilt heeft SmartSD de laatste jaren een succesvolle groei doorgemaakt. Het certificaat werd uitgereikt op het kantoor van SmartSD in Breda door Nick Pegtol, region manager Global Accounts bij Vanderbilt Industries, aan Stefan Schreurs, sales director van SmartSD.

Over SPC
SPC van Vanderbilt is een nieuwe generatie beveiligingssystemen die geavanceerde inbraakbeveiliging en toegangscontrole combineert met hoogwaardige en kostenbesparende technologie. Dankzij het modulaire ontwerp kan een SPC installatie eenvoudig worden aangepast en uitgebreid bij veranderende veiligheidseisen.
Met de SPC Connect cloud service van Vanderbilt kan de installateur vanuit een overzichtelijke interface al z’n SPC=projecten eenvoudig en veilig beheren. De verbinding kan worden gemaakt via PC, tablet of smartphone. Zo kan hij op afstand en zonder portforwarding onder andere up- en downloaden, software updates uitvoeren, storingen en alarmmeldingen bekijken, de programmering aanpassen en KNX schakelingen beheren en aanpassen.

Gedeeld

Geef een antwoord