SmartSD nu geautoriseerd distributeur van Bosch

Distributeur SmartSD is door Bosch geautoriseerd om binnen de Benelux oplossingen te gaan bieden voor camerabewaking en toegangsbeheer. Zoals gebruikelijk betreft het hier een mix van productleveringen en gespecialiseerde technische ondersteuning.

SmartSD en Bosch Security and Safety Systems zijn een intensieve samenwerking aangegaan op het gebied van beveiliging. Dit betekent dat SmartSD vanaf nu de oplossingen voor cameratoezicht en toegangsbeheer van Bosch in het portfolio voert als geautoriseerd distributeur binnen de Benelux. Daarnaast zal SmartSD in Nederland ook de oplossingen voor inbraakdetectie van Bosch distribueren.

Installatiegemak
Bosch concentreert zich met haar videobewakingsoplossingen sinds jaren op het optimaal beveiligen van gebouwen en terreinen. De focus van deze systemen ligt op beeldkwaliteit, intelligentie, data security en een zo laag mogelijk bandbreedtegebruik. Maar ook het installatiegemak voor de installateur staat hoog in het vaandel, waarbij zelfs de verpakking van de producten zo optimaal mogelijk wordt vormgegeven. Dirk Vanhauter, sales director Benelux van Bosch Security and Safety Systems, kijkt uit een nauwe samenwerking: “SmartSD is een succesvolle distributeur en heeft diepgaande kennis van de markt, waarmee ze onze gestage groei in de Benelux verder kunnen ondersteunen. Daarnaast biedt SmartSD ook trainingen waarbij installateurs gedegen inzicht krijgen in de commerciële en technische mogelijkheden van Bosch.”

SmartSD is sinds 2008 distributeur van oplossingen voor cameratoezicht, toegangsbeheer, branddetectie en inbraakdetectie. Het bedrijf heeft vestigingen in Breda (NL) en Wilrijk (B).

Gedeeld

Geef een reactie