SmartWater Group neemt BetaGuard over

Tag Security Holdings, in Europa actief als BetaGuard, is overgenomen door de in riskmanagement gespecialiseerde SmartWater Group. De overname resulteert in een breder geografisch bereik, productaanbod en dienstverlening van de nieuwe eigenaar.

De SmartWater Group opereert voornamelijk in de bouw- en civiele techniek, industrie, detailhandel en vastgoedmarkt en werkt nauw samen met politie en overheid. De overname van TSH is de eerste sinds investeringspartner Freshstream in maart 2021 in het bedrijf investeerde. De investering door Freshstream zorgt ervoor dat de SmartWater Group zich op nieuwe sectoren kan richten en kan inspelen op de marktbehoeften in nieuwe geografische gebieden.

BetaGuard en Tag Guard
TSH, gespecialiseerd in tijdelijke beveiligingsoplossingen en toegangscontrole voor onder andere bouwterreinen, is actief als BetaGuard in Europa en als Tag Guard in het Verenigd Koninkrijk. De producten van TSH sluiten goed aan bij het huidige aanbod van de SmartWater Group. TSH zal haar klanten blijven bedienen als individueel merk binnen de uitgebreide SmartWater Group.
Door de overname van TSH, zegt de SmartWater Group beter aan de vraag naar beveiligingsoplossingen te kunnen voldoen, met name in Nederland, Duitsland en België. De overname maakt efficiëntieverbetering mogelijk waardoor BetaGuard en Tag Guard hun service- en productcapaciteit verder kunnen verbeteren.

Gedeeld

Geef een antwoord