SOSvolaris kiest Stanley Alarmcentrale als partner

Stanley Alarmcentrale en SOSvolaris zijn een samenwerking aangegaan om een veiligere werkomgeving voor bedrijven te creëren. De partijen bundelen hun krachten door draagbare noodoproep- en alarmoplossingen in combinatie met real time rapportages en 24/7 professionele alarmopvolging aan te bieden.

De noodoproep- en alarmoplossing is geschikt voor ieder bedrijf dat streeft naar het verbeteren van de veiligheid van haar werknemers. Stanley Alarmcentrale zegt alle middelen in huis te hebben om alarmmeldingen snel en vakkundig op te volgen. SOSvolaris beschikt over draagbare apparaten waar mensen veilig en doelgericht meldingen mee kunnen maken. De samenwerking is dan ook logisch. Na een gestructureerd integratietraject is de meldkamer geïntegreerd met de systemen van SOSvolaris. Naast automatische functionele testing, beschikt de alarmcentrale over eigen apparaten, waarmee end-to-end-tests zijn uit te voeren.

Alarmopvolging
Onder andere werknemers in productieomgevingen, werknemers in de zorg, alleenwerkers en bedrijfshulpverleners kunnen gebruik maken van de draagbare apparaten. De apparaten beschikken over functies als oproep, trillingen, luid alarm, valdetectie en inactiefmeldingen. De apparaten staan altijd in veilige verbinding met een portaal waardoor de operator van de alarmcentrale real time inzicht heeft in meldingen, statussen en locaties van de dragers in het geval van een calamiteit. Stanley verzorgt vanuit haar moderne meldkamer in Amsterdam de alarmopvolging; indien nodig worden direct politie, brandweer of andere hulpdiensten ingelicht.

Gedeeld

Geef een reactie