Stadion FC Utrecht kiest voor AVS Xtream van JH Security

Stadion Galgenwaard van FC Utrecht is sinds kort beveiligd met een AVS Xtream-installatie van JH Security. De distributeur heeft niet alleen de techniek geleverd, maar ook samen met de installerende partner het systeem ontworpen en geprojecteerd.

De AVS-inbraakpanelen van JH Security bieden alles wat tegenwoordig van een alarmsysteem mag worden verwacht. Ze zijn te gebruiken voor kleine installaties in woningen, maar zijn ook geschikt voor zeer omvangrijke installaties, zoals in stadion Galgenwaard in Utrecht. De componenten voldoen aan grade 2 of 3 volgens de EN 50131. Doormelding kan via ethernet, maar ook via GPRS.

App
De panelen zijn ook via een app te bedienen. Hiervoor brengt JH Security de myAVSalarm app. Deze is bovendien geschikt om beelden te ontvangen van bewakingscamera’s, waar het merk er niet toe doet. Ook beheer op basis van plattegronden behoort tot de mogelijkheid, als gebruik wordt gemaakt van bediening via de webinterface. Het is juist het gebruikersgemak dat de directie van stadion Galgenwaard heeft doen besluiten om voor AVS Xtream te kiezen, zo zegt JH Security.

 

Meer informatie over de AVS-panelen is te vinden op de website van JH Security.

Gedeeld

Geef een reactie