Succesvolle re-integratie naar hoofdcentralist bij SCN

“Vol trots mag ik melden dat ik hoofdcentralist ben geworden bij Service Centrale Nederland in Landgraaf.” Aan het woord is Jeroen van de Laarschot, die in zijn nieuwe functie direct leiding geeft aan de centralisten in de alarmcentrale en zich zal focussen op de algemene gang van zaken en continuïteit van de dienstverlening.

Door middel van een leerwerktraject is het de bedoeling dat het takenpakket van Van de Laarschot in de toekomst zal worden uitgebreid naar de functie van manager alarmcentrale. “De beveiligingswereld is mij niet onbekend. In 2009 startte ik met de opleiding beveiliger 2, om al snel door te groeien via een BAC/Videocentrale naar de Particuliere Alarmcentrale-wereld. Ik werkte vervolgens een aantal jaren als centralist.”

Politie
In 2018 kreeg Van de Laarschot het aanbod om te gaan werken bij de politie op het Regionaal Service Center (0900-8844) van de Eenheid Limburg. “Deze tijd was enorm leerzaam en de ervaringen zal ik dan ook meenemen richting mijn huidige baan en coaching naar de centralisten. Na een persoonlijk minder jaar, sta ik weer fris in het leven en kwam de uitnodiging van Danny de Haan dan ook op het juiste moment in mijn re-integratie. Ik ben Danny en zijn managementteam dan ook onwijs dankbaar dat zij mij deze kans bieden en mij steunen in mijn re-integratie en mijn verdere ontwikkeling.”
Van de Laarschot steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. “Ik ga samen met het team vol enthousiasme aan de slag om verder te bouwen aan een stabiele en gezonde particuliere alarmcentrale en videotoezichtcentrale, waar service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan en de klant en installateur zich betrokken en thuis voelen.”

Gedeeld

Geef een antwoord