Technologische samenwerking Cortech en Hanwha Techwin

Wisenet-netwerkvideorecorders zijn met succes geïntegreerd met Datalog MV van Cortech Developments. Dat maakt Hanwha Techwin bekend. Operators kunnen nu live of opgenomen beelden van Wisenet-camera’s bekijken via de grafische gebruikersinterface van Datalog.

Datalog MV werkt met de nieuwste versie van Datalog, die lokale en externe locatiebewaking en -besturing van gebouwen, brand-, veiligheids- en energiesystemen mogelijk maakt. Bovendien kunnen operators makkelijker videobewakingssystemen beheren die onderdeel zijn van een geïntegreerde beveiligingsoplossing, aldus Hanwha Techwin. Bij een alarmgebeurtenis worden de beelden van Wisenet-camera’s die in de buurt van het incident zijn geïnstalleerd automatisch door Datalog weergegeven, zodat operators visueel kunnen controleren wat er gebeurt en een beter inzicht in de situatie krijgen. Live beelden kunnen ook worden geactiveerd door een willekeurig aantal door de gebruiker gedefinieerde oorzaak- en gevolggebeurtenissen in realtime, terwijl Wisenet-camera’s en -domes met PTZ-functionaliteit direct via Datalog kunnen worden aangestuurd, zodat operators de activiteit van dichtbij kunnen observeren.

Flexibiliteit
“We zijn verheugd om Hanwha Techwin te verwelkomen als integratiepartner en we kijken ernaar uit om met hen samen te werken”, zegt Jason Blundell, hoofd Sales & Marketing voor Cortech Developments. “De samenwerking tussen Hanwha Techwin en Cortech toont onze voortdurende inzet om gebruikers flexibiliteit en de ruimste keuze te bieden bij het selecteren van een geïntegreerd softwareplatform.”

 

Uri Guterman, hoofd van Product & Marketing voor Hanwha Techwin Europe zegt hierover: “Wisenet-camera’s worden steeds meer gespecificeerd voor bedrijfskritische en hoog beveiligde infrastructuurtoepassingen. Datalog heeft zich bewezen als een ideale oplossing voor dit soort projecten en we zijn dan ook zeer verheugd dat we met Cortech kunnen samenwerken, zodat onze gezamenlijke klanten maximaal voordeel halen uit hun veiligheids- en beveiligingssystemen.”

Gedeeld

Geef een reactie