Toegangsspecialist ICT kiest Top Security als distributeur

Distributeur Top Security is door Integrated Control Technology (ICT), specialist in web-gebaseerde beveiligingsoplossingen, aangewezen als exclusief distributeur voor de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Op basis van de ProtegeGX en WX platforms is met de producten van ICT geïntegreerde beveiliging te realiseren met toegangsbeheer, inbraakdetectie, cameratoezicht, biometrische identificatie, terreinbeveiliging, liftsturing, toezicht op afstand en gebouwautomatisering. Deze oplossing is volgens de fabrikant makkelijk in gebruik en eenvoudig modulair uit te breiden.

Verschil
Top Security zegt ervan overtuigd te zijn dat service en professionalisme het verschil kunnen maken in de markt en streeft er altijd naar om technologisch voorop te lopen. Algemeen directeur Nick van Peufflik: “Wij zien dat op het web gebaseerde beveiligingsproducten van een steeds hoger niveau worden en ons in staat stellen de meest innovatieve oplossingen te creëren met onder andere inbraaksignalering conform Grade 3. We zijn er trots op dat ICT ons op basis van ons serviceniveau en onze filosofie hebben geselecteerd als exclusief distributeur voor de Benelux en de DACH-landen.
Directeur Ian Henderson van ICT Europe verwacht dat met de ondersteuning van Top Security de vraag naar ProtegeGX en WX platforms aanzienlijk zal toenemen en daarmee het Europese marktaandeel van zijn bedrijf.

Gedeeld

Geef een reactie