Toekomstvisie videobewaking Edwin Roobol van Axis (video)

Beveiliging Nieuws is in gesprek met Edwin Roobol van Axis Communications tijdens vakbeurs Safety & Security Amsterdam (SSA 2015). Het gesprek gaat over de Q61-E Series bewakingscamera waarmee de SSA Award in de categorie CCTV videobewakingsdiensten is gewonnen en we kijken 5 jaar vooruit naar de toekomst van videobewaking.

Axis heeft met zijn nieuwe PTZ Dome-netwerkcamera’s, de AXIS Q61 E-Serie, de SSA Award in de categorie CCTV videobewakingssysteem in de wacht gesleept. Deze PTZ-dome surveillance camera heeft Sharp Dome en Speed Dry. De Safety & Security Amsterdam Award is een prestigieuze prijs die tijdens de tweejaarlijkse beurs door een onafhankelijke jury wordt uitgereikt. Volgens de jury zijn deze camera’s “het toonbeeld van innovatie die het probleem van slechte weersomstandigheden, slechte verlichting en beeldvervorming bij rotatie aanpakken en een topper op alle specificaties”. De camera’s uit de AXIS Q61-E-serie leveren superieure beeldprestaties, zijn compact en robuust en kunnen zowel binnenshuis of in uitdagende omgevingen buitenshuis worden geïnstalleerd.

De revolutionaire SmokeCatcher-technologie voor Axis-camera’s, die voorziet in een vroegtijdig waarschuwingssysteem voor indoor rookdetectie was tevens genomineerd voor een SSA Award.

Axis had een ruime stand samen met partners SeeTec, IDODI en IPS Intelligent Video Analytics. De focus lag dit jaar op oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf en voor fysieke toegangscontrole. Alle producten, waaronder de AXIS Q61 PTZ Dome netwerkcamera, de AXIS C3003-E netwerkluidspreker en AXIS’ Zipstream-technologie, waren werkend te zien.

Edwin Roobol is blij met de SSA Award: “Wij krijgen van klanten veel positieve reacties op onze netwerkvideo-oplossingen en in het bijzonder deze AXIS Q61 E-Serie. Het feit dat een onafhankelijke jury ook enthousiast is over deze camera’s is voor ons een bevestiging. Wij proberen bij de ontwikkeling van onze producten de markt altijd voor te blijven en onze klanten en partners te verrassen met nieuwe en kwalitatief hoogstaande technologie. De AXIS Q61 E-series is daar een mooi voorbeeld van.”

Gedeeld

Geef een reactie