Top Security nu exclusief dealer voor integratiespecialist ICT

TOP Security introduceert een complete oplossing voor integratie van (complexe) beveiligingssystemen. Deze is ontwikkeld door Integrated Control Technology (ICT), waarvoor Top Security het exclusieve distributeursschap heeft verkregen voor de Benelux en de DACH-landen.

Het in Heesch gevestigde Top Security is nu exclusief dealer voor Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland voor de producten van Integrated Control Technology ICT). Met deze stap kan de distribteur zijn klanten in de Benelux en DACH-regio nog beter voorzien van volledig geïntegreerde beveiligingssystemen, gecombineerd met toegangsbeheer, inbraakdetectie, CCTV, biometrie, schildetectie, liftbesturing, bewaking op afstand en gebouwautomatisering. Dit alles met een eenvoudig te gebruiken, schaalbaar en modulair systeem.

Alle expertise in huis
Met het exclusieve distributeurschap voor ICT breidt TOP Security het assortiment verder uit. In het magazijn is de afgelopen tijd meer ruimte gecreëerd voor alle systemen, onderdelen en accessoires van ICT. Deze producten zullen vanaf 11 januari online beschikbaar zijn in de webshop van TOP Security. Als exclusief distributeur van ICT heeft TOP Security natuurlijk ook alle expertise in huis om installateurs tot in de puntjes te informeren en van praktisch advies te voorzien, uiteraard gecombineerd met een compleet op maat gemaakt cursusprogramma.

Toenemende vraag naar ProtegeGX en WX platforms
De uitbreiding met de producten van ICT is het gevolg van de ambitie om klanten een superieure beveiligingsintegratie te bieden. Met de distributieovereenkomst met Integrated Control Technology voor de Benelux en de DACH (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland) regio’s zetten beide ondernemingen een nieuwe stap als toonaangevende leveranciers van oplossingen voor toegangsbeheer. Top Security wil vooral tegemoet komen aan de toenemende vraag naar toonaangevende ProtegeGX- en WX-platforms. Met de uitbreiding van het productenpakket van ICT is TOP Security in staat geïntegreerde beveiligingssystemen te leveren waarin toegangsbeheer, inbraakdetectie, CCTV, biometrie, schildetectie, liftbesturingen, monitoring op afstand en gebouwautomatisering eenvoudig te gebruiken zijn in een schaalbare en modulaire oplossing.

Up-to-date
Nick van Peufflik, CEO van TOP Security, zegt ervan overtuigd te zijn dat service en professionaliteit het verschil kunnen maken in de veranderde beveiligingsmarkt. “Daarnaast verbeteren wij voortdurend ons portfolio en zorgen wij ervoor dat technologie en aanverwante diensten up-to-date zijn en aansluiten op de wensen van eindgebruikers en systeemintegratoren. Met een deskundige technische ondersteuning voor installateurs en gespecialiseerde opleidingen die aangeboden worden, dragen wij actief bij aan het succes van onze integrerende partners in het veld.”

Grade 3
De grade 3 web-based applicatiesystemen met inbraakbeveiliging en videobewaking van ICT zijn flexibel toe te passen en van hoge kwaliteit. “Wij beschouwen die als de meest innovatieve en baanbrekende oplossingen die momenteel beschikbaar zijn”, vervolgt Van Peufflik. “We zijn er trots op dat ICT ons kiest als distributeur voor de opbouw van de Benelux- en DACH-regio op basis van onze filosofie en beschikbare serviceniveau.”
“We zijn blij om samen te werken met Top Security. Hun reputatie en deze samenwerking zal helpen te voldoen aan de toegenomen vraag naar toonaangevende ProtegeGX en WX platforms”, zegt Ian Henderson, non executive director van ICT Europe. “Wij zijn van mening dat de unieke positie van TOP Security in de markt ons helpt het klantenbestand verder te ontwikkelen in de Benelux- en DACH-regio. Hun netwerk voor verkoop en ondersteuning zorgt dat we samen het verschil kunnen maken.”

Gedeeld

Geef een reactie