Trigion-beveiligers op Schiphol in nieuwe outfit

Na vijf jaar is Trigion weer terug op Schiphol. Vanaf 3 december is Trigion verantwoordelijk voor de beveiliging van personeels- en goederendoorlaatposten op Schiphol-Oost en –Zuid. De medewerkers gaan gekleed in de nieuwe bedrijfskleding van de luchthaven.

Alle medewerkers van Trigion op de luchthaven zijn donderdag begonnen in de nieuwe bedrijfskleding van Schiphol. De nieuwe kleding is ontworpen door Karin Slegers en wordt de komende maanden ook door andere beveiligingsbedrijven op Schiphol gedragen.

Terug van weggeweest
Na een minicompetitie voor het leveren van beveiligingsdiensten op zeven verschillende percelen op Schiphol, zijn drie percelen definitief gegund, waarvan er een is gegaan naar Trigion Aviation Security. Het gaat hier om de beveiliging van personeels- en goederendoorlaatposten op Schiphol-Oost en –Zuid. Van 2005 tot 2015 was Trigion ook al verantwoordelijk voor een gedeelte van de beveiliging op Schiphol. En sinds 2016 levert Trigion de beveiligingsdiensten op Rotterdam The Hague Airport.
“We zijn verheugd om na een afwezigheid van vijf jaar weer terug zijn op Schiphol met beveiliging. Het voelt als een vertrouwd en warm bad en we verheugen ons erop om aan de slag te gaan” aldus Lex Visser, directeur Trigion Aviation Security.

400 beveiligers
Voor de beveiliging van de personeels- en goederendoorlaatposten op Schiphol-Oost en –Zuid gaan ongeveer vierhonderd beveiligers werken die samen verantwoordelijk worden voor de toegangscontrole van duizenden personeelsleden en leveranciers op Schiphol. Daarnaast gaan zij de controle uitvoeren op de vele honderden voertuigen en tonnen aan goederen die dagelijks aankomen en verwerkt worden op Schiphol.

Gedeeld

Geef een reactie