/* */

Trigion lanceert beveiliging op afstand met Trigion Next

Trigion Next is een professionele oplossing waarmee Trigion loges en andere veiligheidsorganisaties op afstand kan ondersteunen of overnemen. Hiermee zegt het bedrijf in te haken op technologische ontwikkelingen die het mogelijk maken om met slimme systemen en data-analyse betere veiligheid en hogere efficiëntie te creëren.

De wereld verandert en risico’s veranderen mee. Vaak maken bedrijven nog gebruik van een traditionele manier van beveiligen in de vorm van een fysieke loge van waaruit de beveiliging opereert. Het in stand houden van een dergelijke voorziening gaat vaak gepaard met hoge kosten. Door de technologische ontwikkelingen is hier een groot verbeter potentieel mogelijk, belooft Trigion.

Combinatie van mens en techniek
Trigion Next hanteert een integrale aanpak en combineert fysieke dienstverlening met data-intelligentie. Trigion Next biedt de beveiligingsoplossing ‘als een dienst’ aan, via een integraal beveiligingsplatform en zorgt er zo voor dat de veiligheidsorganisatie efficiënter wordt ingericht en beter kan omgaan met piekbelastingen.
Trigion Next is volledig systeem onafhankelijk en daardoor toepasbaar op elke veiligheidsorganisatie. Trigion Next voldoet aan de hoogste certificeringen, zoals de NEN50518-certificering en de ISO27001.

Meer informatie over Trigion Next is hier te vinden.

 

Gedeeld

Geef een antwoord

Dagelijks nieuws over beveiliging en veiligheid