Trigion lanceert Video-Surveillance-as-a-Service platform Trigiview

In samenwerking met Morphean en Axis Communications lanceert Trigion een nieuw Video-Surveillance-as-a-Serviceplatform, onder het label TrigiView. Daarmee biedt het beveiligingsbedrijf een effectief audio-, video- en toegangscontrolesysteem in de cloud aan.

Trigiview 24/7 is bereikbaar via telefoon, tablet en desktop. Daarnaast biedt het geautomatiseerd ook relevante (marketing)data. “Met Trigiview bieden we de gebruiker indoor videoverificatie, virtuele conciergediensten en een outdoor perimeter detection-systeem aan. Dit alles zonder aanschaf van dure VMS Video Management Software, ICT en/of netwerkkennis”, vertelt Ron Knaap, businessunitdirecteur AlarmServiceCentrale Trigion. “We bieden uiteraard wel beveiligde data en videostreams en de beschikking over twee recording profiles namelijk in de cloud en lokaal. Daarmee ben je altijd verzekerd van de beschikbaarheid van beelden. Belangrijk omdat video-observatie en cameratoezicht altijd een onderdeel zijn van integrale veiligheidsoplossingen waarbij veiligheid gecreëerd wordt.”

Ruim 15 jaar ervaring met videoprotectiesystemen
Trigion heeft bewust gekozen om het Video-Surveillance-as-a-Service platform samen uit te rollen met Morphean. Het Zwitserse Morphean heeft ruim 15 jaar ervaring in de ontwikkeling van digitale videoprotectiesystemen die over de hele wereld worden ingezet. “Een organisatie waarmee wij graag samenwerken”, vervolgt Ron Knaap. “En een organisatie die toegevoegde waarde biedt door binnen het platform geautomatiseerd ook relevante (marketing)data ter beschikking stelt aan gebruikers.”
“We zijn verheugd het product met marktleiders Trigion en Axis Communications te kunnen uitrollen in Nederland”, aldus Eric Gagnaux, business development manager van Morphean. “Daarmee zijn klanten 24/7 gegarandeerd van de juiste producten en adequate respons.”

Meer informatie over TrigiView is beschikbaar via www.trigion.nl/trigiview

Gedeeld

Geef een reactie