Trigion levert camerasysteem met kentekenregistratie in Alphen

Trigion gaat een compleet nieuw camerasysteem met kentekenregistratie op diverse bedrijventerreinen in Alphen leveren en onderhouden.

Op donderdag 29 januari hebben de heer Haan en de heer Ripmeester van de Stichting Beveiliging Bedrijfsterreinen Alphen (SBBA) en Richard van Es van Trigion hun handtekening gezet onder een overeenkomst voor het installeren van het nieuwe camerasysteem en een aanvullend onderhoudscontract voor meerdere jaren.

Trigion
Trigion Beveiligingstechniek zorgt in samenwerking met TeleConnect voor de aanleg van dit hoogwaardige camerasysteem met kentekenregistratie en het nieuwe draadloze netwerk op het bedrijventerrein. Door een koppeling tussen het camerasysteem en het VBV worden gestolen voertuigen opgemerkt en verzorgt het camerasysteem automatisch een alarm. Meldingen die voortkomen vanuit het nieuwe systeem worden direct verwerkt vanuit de Trigion AlarmServiceCentrale.

De Stichting Beveiliging Bedrijfsterreinen Alphen werd in 1995 geïnitieerd na een ongekend aantal inbraken dat zich voordeed binnen de Alphense bedrijfsterreinen. Het inzetten van een mobiele surveillancedienst gedurende de avond en nacht resulteerde al snel tot een drastische afname van aangiftes van inbraak en vernielingen. Trigion is al sinds 1996 beveiligingspartner van SBBA voor de collectieve surveillance en is trots op deze uitbreiding van het partnership, die past binnen het TrigiACT concept dat de organisatie als integrale oplossing biedt om bedrijventerreinen veiliger te maken.

Gedeeld

Geef een reactie