Trigion Services gaat verder als Embrace Hospitality Services

Facilicom levert haar receptie- en hostess-services, front of house services en smart hospitality solutions voortaan onder de naam Embrace Hospitality Services. Met deze vernieuwde propositie wil Facilicom opdrachtgevers beter in staat stellen van elke zakelijke omgeving een warm thuis te maken.

Voor huidige klanten en medewerkers betekent de overgang het behoud van vertrouwde gezichten en de betrouwbare back-office, zo belooft Facilicom. Daarnaast moet Embrace Hospitality volgens het bedrijf volop nieuwe mogelijkheden bieden om meer te halen uit het bestaande hospitalitypartnership met klanten.

Beleving
Embrace staat voor beleving. Een beleving die volgens het bedrijf begint bij een gastvrije entree voor medewerkers, bezoekers en gasten op een locatie. Voor iedere locatie in Nederland en voor elke opdrachtgever wordt een ontvangst met meerwaarde voor iedere bezoeker beloofd. Dit gebeurt middels een totaalconcept voor entreemanagement. Elke opdrachtgever bepaalt zelf hoe dat concept eruitziet.

Facilicom Group
Embrace is onderdeel van Facilicom Group. Facilicom Group bestaat uit verschillende bedrijven met de gezamenlijke missie om samen te werken aan een inspirerende werk- en leefomgeving voor iedereen. Daar past een concept als Embrace volgens het bedrijf naadloos in. Samen met de partnerbedrijven – ook van buiten de eigen organisatie – wordt een compleet dienstenpakket geboden om de ontvangst te optimaliseren. Van beveiliging en schoonmaak tot catering en bouw.

Gedeeld

Geef een reactie