Trigion start met Airport Caddy

Met ingang van 1 januari is Axxicom Airport Caddy als aparte werkmaatschappij ondergebracht bij Trigion.

Het portfolio van beveiligingsorganisatie Trigion wordt hiermee uitgebreid met het vervoeren van mensen met een beperkte mobiliteit binnen luchthavens.

Voorheen was Axxicom Airport Caddy onderdeel van Axxicom Personeelsdiensten, een zelfstandige divisie van moedermaatschappij Facilicom waar ook Trigion deel van uitmaakt. Het veilig vervoeren van mensen met een beperkte mobiliteit binnen luchthavens past prima bij de positionering van Trigion als toonaangevende partner in veiligheid.

Lex VisserAxxicom Airport Caddy wordt als aparte werkmaatschappij geïntegreerd binnen Trigion, onder eindverantwoordelijkheid van de heer Zygmunt Kowalski, directeur Security Services. Op maandag 5 januari start de heer Lex Visser als nieuwe bedrijfsmanager. Visser heeft ruim 25 jaar professionele ervaring in zakelijke dienstverlening, luchtvaart, facilitair management en hospitality. ‘Hij is de ideale man om de continuïteit en ontwikkeling van Axxicom Airport Caddy in de toekomst te waarborgen’, aldus Kowalski.

Gedeeld

Geef een reactie