Trigion start samenwerking met Hoornbeeck College

Trigion biedt sinds kort negen enthousiaste BOL–stagiaires van het Hoornbeeck College een goede basisplek binnen het veiligheidsdomein. De studenten starten hun stageperiode bij verschillende klanten van Trigion.

“Een strak georganiseerde samenwerking met goede begeleiding, om te streven naar competente beveiligers op de juiste plek”, aldus directeur Dirk Kroon van het Hoornbeeck College. Beide partijen zeggen innoveren en ontwikkeling met meerwaarde erg belangrijk te vinden. Het beveiligingsbedrijf zegt door het Hoornbeeck College als betrouwbare partner te worden gezien, die al jaren toont waarom veiligheid zo belangrijk is. Het innoveren in het beveiligingswerk (ook wel beveiligen 2.0 genoemd), de toekomstgerichte visie op hospitality, het gastheerschap en proactief beveiligen zijn de overeenkomsten die volgens het Hoornbeeck College naadloos aansluiten bij het competentiegericht opleiden van de beveiliger+.

Mooie start
Afgelopen week zijn de stagiaires op het hoofdkantoor hartelijk welkom geheten door klantdirecteur Paul Boumans van Trigion, teamleider Ton van der Heijden en Cora van der Spoel, die manager is van HR Services Center en Academie.

Gedeeld

Geef een reactie