Trigion start samenwerking op het gebied van dronepreventie

De toepassing van drones en de dreiging die daarvan uitgaat ontwikkelt zich razendsnel. Om ook in de ‘de derde dimensie’ (het luchtruim) te voorzien in beveiligingsoplossingen kiest Trigion voor een samenwerking met ForcePro. Beide bedrijven gaan klanten helpen zich te beveiligen tegen vijandige drones.

Op basis van hoogwaardige producten en bewezen DroneShield-technologie ontwikkelen beide partners vernieuwende oplossingen tegen ongewenste drone-activiteiten. Onlangs ondertekenden verkoopdirecteur Menno van der Zalm van Trigion en directeur Theo Karafantis van ForcePro daarvoor een samenwerkingsovereenkomst.

DroneShield-technologie
ForcePro is een internationale leverancier van DroneShield met specialistische oplossingen tegen ongewenste drones. Door mobiele of vaste apparatuur is het mogelijk om drones te detecteren en daar uiteindelijk weer de vereiste actie op te nemen. Directeur Theo Karafantis: “Wet- en regelgeving op het gebied van dronetechnologie blijft zich ontwikkelen waarmee deze technologie ook in Nederland toegankelijker wordt. Samen met Trigion bereiken we een breed netwerk met publieke en private stakeholders die we passende oplossingen bieden voor actuele uitdagingen.”
Verkoopdirecteur Menno van der Zalm initieerde de samenwerking met ForcePro en onderkent het onderscheidende vermogen van de samenwerking. “Steeds meer organisaties oriënteren zich op het luchtruim als een derde dimensie in veiligheid. Dronetechnologie en vooral preventie tegen de ongewenste toepassing daarvan wordt een steeds belangrijker onderdeel van de integrale propositie waarmee Trigion zich onderscheidt in de markt.”

Drone Experience 2021
Om de nieuwe samenwerking te onderstrepen organiseren Trigion en ForcePro op vrijdag 15 oktober de Drone Experience 2021. Op een locatie bij ForcePro aan de Baarleseweg 81 in Alphen worden deelnemers meegenomen in actuele ontwikkelingen op het gebied van dronetechnologie, dronedetectie en dronepreventie. Interesse om hierbij aanwezig te zijn? Lees hier meer en meld je aan!

Gedeeld

Geef een antwoord