Trigion stelt manager business development aan

Jacqueline de Block is deze week aangesteld als manager business development bij beveiligingsorganisatie Trigion.

Jacqueline de BlockAls onderdeel van het sales- en marketingteam van Trigion wordt zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe integrale concepten op het gebied van beveiliging, veiligheid en gastvrijheid.

In haar zakelijke carrière heeft Jacqueline de Block brede ervaring opgedaan binnen de vakgebieden sales, marketing en business development. Sinds februari 2001 was ze werkzaam bij Mercuri International, als consultant, senior consultant en later als managing consultant. Vanaf januari 2012 was De Block manager van de Business School for Sales bij Mercuri International.

Ook de beveiligingssector is niet nieuw voor De Block, die eerder betrokken was bij diverse consultancy- en opleidingstrajecten bij uiteenlopende beveiligingsleveranciers. Ze was echter niet eerder actief voor een beveiligingsorganisatie met de diversiteit en veelzijdigheid van Trigion. De Block beschouwt haar aanstelling als een eer en mooie uitdaging. ‘Met haar ervaring en creativiteit is Jacqueline een welkome aanvulling binnen ons team’, aldus ook Richard Franken, commercieel directeur bij Trigion. ‘Met deze aanstelling investeren we extra in business development en innovatie.

Gedeeld

Geef een reactie