Trigion verkiest medewerker en team van het jaar 2020

Wie draagt bij aan het creëren van veiligheid bij de klant? Welke beveiliger blinkt uit op het gebied van eigenaarschap? Of in welk team wordt fantastisch samengewerkt? Dit waren vanuit het gedragskompas van Trigion de criteria tijdens de felbegeerde Trigion Awards.

Elk jaar organiseert Trigion de Trigion Awards; een verkiezing waarbij de beste medewerker en het beste team in het zonnetje worden gezet. In deze landelijke verkiezing worden medewerkers en teams van Trigion genomineerd door hun collega’s. Waarbij de winnaars uit elke regio uiteindelijk de felbegeerde titels ‘Medewerker van het jaar’ en ‘Team van het jaar’ ontvangen.
Medewerker van het jaar 2020 werden Simone de la Bella Mooij, Richard Hoven, Osman Abukar, Saad Ayobey, Paul Ijselmuiden en
Chris Hagen.
Team van het jaar 2020 werden Team Ingenico, Team MS Rijswijk, COA Ter Apel, Sanquin, Albert Heijn DC Tilburg en Erasmus Universiteit Rotterdam.

Verrassing
Alle awardwinnaars werden de afgelopen maanden op hun werkplek verrast door het management en ontvingen naast hun award een BONGO-bon (medewerker van het jaar) waarmee zij kunnen genieten van een heerlijke overnachting in een prachtig kasteel of landhuis. Of een mooie cheque (team van het jaar) voor een diner met het gehele team.
De waardering van de beveiligers was volgens Trigion niet alleen terug te zien in de nominaties, maar tijdens het klanttevredenheidsonderzoek 2020 richting alle teamleiders en collega’s op locatie. Klanten gaven de teamleiders gemiddeld een 8,8 en de beveiligers op locatie behaalden een score van 7,6. Zij werden in het jaarlijkse onderzoek uitgeroepen als een van de krachten van Trigion.

Gedeeld

Geef een antwoord