Triple F Security behaalt keurmerken

Op vrijdag 7 februari heeft de directie van Triple F Security, Loes Stellaard en Walter Hubers, de certificaten Keurmerk Beveiliging en Keurmerk Evenementenbeveiliging in ontvangst genomen.

Triple F Security behaalt keurmerken
De keurmerken werden overhandigd door Robin Schapink van SBMC Organisatieadviseurs tijdens een feestelijke uitreiking in de Utrecht Top Lounge in stadion Galgenwaard.

Beide directieleden zijn al vele jaren actief binnen de evenementen- en objectbeveiliging. Triple F Security staat voor Firm, Fair en Friendly en is twee jaar geleden opgericht en levert een breed scala aan diensten zoals object- en evenementbeveiliging, receptiediensten en centralisten.

Jaarlijks zal het bedrijf gecontroleerd worden door DNV-GL op naleving van de eisen uit het Keurmerk maar ook CAO. Eind 2013 is de controle voor het eerst uitgevoerd bij Triple F Security. Tijdens deze controle werden er meerdere steekproeven genomen en de verplichte procedures en documenten werden beoordeeld. Aan het einde van de dag kwam de auditor van DNV tot de conclusie dat Triple F Security met de hoogst mogelijk score was geslaagd voor beide keurmerken. In de auditrapportage prijst de auditor de wijze waarop Triple F Security ook haar medewerkers en klanten betrekt in verhogen van naar kwaliteit. Er was namelijk een zeer uitgebreid digitaal klant- en medewerkerstevredenheidsonderzoek uitgevoerd.

Gedeeld

Geef een reactie