URAS Group centraliseert activiteiten op één locatie

Wegens de groei heeft de particuliere beveiliger URAS Group besloten om alle bedrijfsactiviteiten op één locatie te centraliseren. “Wij willen ons blijven ontwikkelen om maximaal te voorzien in de behoeften en wensen van onze klanten ten aanzien van kwaliteit, capaciteit en flexibiliteit”, aldus de directie.

Vroeger was het logisch dat een bedrijf meerdere locaties had om hun diensten en producten aan te bieden. Vandaag wordt er overal zaken gedaan; offline en online. Reden voor URAS Group om de fysieke activiteiten te gaan coördineren vanuit één locatie, aan de Expeditieweg 1 in Boven-Leeuwen.
Het nieuwe hoofdkantoor biedt ruimte aan kantoren, maar ook aan een trainingsfaciliteit. Hier gaan uiteenlopende trainingen verzorgd worden, zoals een opleiding tot BHV-er en technische trainingen voor wie met de producten van het door URAS vertegenwoordigde SAP aan de slag wil. Ook de distributie van SAP-producten gaat plaatsvinden vanuit de nieuwe vestiging in Boven-Leeuwen. Klanten zijn van harte welkom om de nieuwe locatie te komen bekijken.

Gedeeld

Geef een reactie